Diensten

Wat doen we?

Allardata helpt je door het bieden van ervaring en expertise op gebied van Business Intelligence. Omdat we het QlikView platform tot in de puntjes beheersen kunnen we organisaties, bedrijven en instellingen begeleiden in het verzamelen, selecteren, analyseren en visualiseren van de juiste (bedrijfs)data. Data die tot relevante conclusies – en veel wijsheid – leidt.

Ook als sparringpartner, begeleider, adviseur, gastdocent en trainer staan we voor je klaar. Met diepgaande theoretische kennis over het vak en een bulk ervaring uit de praktijk uiteraard. We vinden het leuk om tot de juiste inzichten te komen. Maar we vinden het eigenlijk nog veel leuker om anderen tot dat inzicht te laten komen. Want meten is weten. Allardata helpt.

We bieden ook diverse workshops aan. Bekijk hier het overzicht.

Allardata wil je helpen. Hoe? Door het bieden van consultancy en workshops. Om daarna zélf aan de slag te gaan met QlikView: een veelzijdig product.

Dat QlikView veelzijdig is, maakt het product compleet en bijzonder. Dat QlikView veelzijdig is, zorgt voor antwoorden op (bijna) alle vragen. Dat QlikView veelzijdig is, vergt veel kennis en ervaring. Die kennis willen we je graag bieden. In consultancy maar ook in training. Om er samen wijzer van te worden. Want dat is het doel.

Trainingen worden niet gegeven vanuit een stoffig boek, maar door trainers die ervaring hebben om voor groepen te spreken en de interactie aan te gaan. We zijn er dan ook van overtuigd dat interactie het sleutelwoord is voor succes. Want wij willen niets liever dan andere mensen en bedrijven enthousiast maken om net als wij, gepassioneerd, data te verwerven en analyseren.

Allardata Diensten Wordcloud

QlikView Consultancy

Allardata helpt graag met het stellen van de juiste hoofdvraag, het onderzoeken en ontleden van de data uit diverse bronnen, het leggen van verbanden en het visualiseren en presenteren van de bevindingen. Omdat we het QlikView platform tot in de puntjes beheersen kunnen we organisaties, bedrijven en instellingen begeleiden, ondersteunen en adviseren over het optimaal benutten van (bedrijfs)data. Natuurlijk gebruikmakend van het QlikView platform.

Lees meer...

QlikView Workshop

Bij Allardata worden we gelukkig als we mensen kunnen helpen om antwoorden te vinden op hun vragen. Met de QlikView workshop van Allardata geven wij gebruikers de handvatten om het in de toekomst zélf te doen. Van de bronnen tot het analyseren en visualiseren van de uitkomsten. Het hele pakket.

Wil je zelf aan de slag met het verzamelen en analyseren van je (bedrijfs)data? Dat kan! Allardata helpt je graag een handje verder door middel van praktische QlikView workshops.

Lees meer...

Overige (open) data visualisatie

Data die niet alleen intern leeft, maar ook daarbuiten, wordt Open Data genoemd. Deze publieke gegevens, zoals historische gegevens over het weer in Nederland, milieumetingen van overheden, openbare begrotingen van gemeenten of bedrijfsgegevens die publiekelijk beschikbaar worden gesteld kan iedereen raadplegen. Wat ons betreft is deze markt van Open Data zeer kansrijk! Het geeft openheid en transparantie. En tegelijkertijd worden we er allemaal wijzer van. Ook voor u al bedrijf is het gebruik maken en stellen van Open Data interessant. Weten waarom? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan hierover via het contactformulier.