Qlik Sense

Qlik Sense

Stelt u zich een analyse oplossing voor die zó intuïtief is dat iedereen in uw organisatie in staat is om eenvoudig en snel eigen rapporten en dynamische dashboards te maken om zo zinvolle inzichten te ontdekken uit grote hoeveelheden data. Dat is Qlik Sense – een revolutionaire, selfservice applicatie voor data visualisatie en Data Discovery ontwikkeld voor individuen, groepen en organisaties. Qlik Sense stelt u in staat om razendsnel visualisaties te maken, data tot in de kleinste details te analyseren, direct nieuwe verbindingen tussen de data te leggen en kansen vanuit verschillende hoeken te belichten.

Iedereen kan eenvoudig gepersonaliseerde data visualisaties, rapporten en dashboards samenstellen.

  • Moderne drag-en-drop technieken stellen iedereen in staat om aantrekkelijke visualisaties te creëren
  • De ingebouwde library stelt u in staat om data, metrics en objecten delen en hergebruiken
  • De progressieve ontwikkelmogelijkheden maken het u zo simpel, of zo geavanceerd, als u wilt

Interactieve Data Discovery en data visualisatie. Laat u leiden door uw instinct.

Visualisaties - eenvoudig gecreëerd door middel van drag-en-drop - onthullen nog niet ontdekte inzichten.

Slimme visualisaties gecombineerd met de gepatenteerde Qlik 'data indexing engine’ maakt alle relaties tussen verschillende data dimensies inzichtelijk. Dit onthult nieuwe inzichten die in traditionele, op query’s gebaseerde modellen, verstopt zouden blijven.

Smart Search geeft u ultieme flexibiliteit

Geen idee waar te beginnen? Geen probleem. Door het intypen van zoekcriteria zal Smart Search verbindingen leggen om data relaties en informatie bloot te leggen uit plaatsen waar u misschien nog niet aan had gedacht. Zo wordt u gaandeweg verder geholpen.

Combineer en ontdek verschillende databronnen in één enkele app.

Qlik Sense verbindt verschillende databronnen, inclusief real-time datastromen. U krijgt uitgebreide inzichten, zonder dat dit invloed heeft op de snelheid.

Verander data in krachtige verhalen die u helpen om inzichten te delen en samenwerking te verbeteren.

De functionaliteit om data te veranderen in verhalen (data storytelling) maakt het eenvoudiger om analyses visueel te delen en bevindingen te communiceren met teams. Zo wordt samenwerken efficiënter.

Allardata helpt bij uw Qlik Sense uitdagingen

De strategie van Qlik met twee producten; Sense naast het vertrouwde QlikView, zorgt wel eens voor verwarring. Veel van de krachtige mogelijkheden zijn echter gelijk, en de verschillen zijn pas relevant zodra het duidelijk is waar u een van beide paketten voor wilt gebruiken.

Make Sense yourself

Zelf aan de slag met data en Qlik Sense? Allardata kan helpen in de beginfase met het opzetten van de eerste data-stromen en visualisaties. Of met een workshop om de gebruikers op snelheid te krijgen met alle mogelijkheden. Als de gebruikers hier eenmaal aan gewend zijn gaat alles razendsnel!

Meer over Workshops

Allardata helps to make sense

Hoewel Qlik Sense is ontworpen voor self-service is het soms lastig om op te starten. Allardata kan helpen in de beginfase om zelf op gang te komen, en ook blijven ondersteunen bij de implementatie van data-oplossingen in Qlik Sense. Zo maken- en komen we er samen wijs uit!

Meer over Consultancy