QlikView

Het QlikView Business Discovery platform

Het QlikView Business Discovery platform biedt échte self-service BI. Hierdoor worden zakelijke gebruikers in staat gesteld om op innovatieve wijze beslissingen te nemen.

Geeft gebruikers nieuwe mogelijkheden

QlikViews associatieve ervaring geeft net zo snel antwoorden als dat u vragen kunt stellen. U kunt alle data op interactieve wijze verkennen. Er zijn geen grenzen, waardoor u inzichten kunt creëren die u niet eerder voor mogelijk hield.

Faciliteer self-service BI

QlikView biedt professionals de mogelijkheid om het gehele bedrijf een complete BI ervaring te bieden op basis van self-service, rekening houden met de eisen die een IT-afdeling zal stellen aan databeveiliging, kwaliteit en governance. De gebruikers kunnen eenvoudig state-of-the-art BI apps aanpassen of verbeteren als veranderende omstandigheden dit vereisen.

QlikView biedt de mogelijkheid om uw bedrijf op nieuwe manieren te ontdekken.

Word baas over eigen data met QlikView

Consolidatie

Samenbrengen van relevante gegevens vanuit meerdere databronnen.

Associatief

Ontdekken van associaties binnen uw data.

Zoeken

Alle data eenvoudig doorzoeken om zo het grotere geheel te doorzien.

Toegang

Een eenvoudige, uniforme tool om iedereen te toegang te geven tot de laatste data en analyses.

Zelfservice

Zonder afhankelijk te zijn van de IT-afdeling of business analisten kunnen gebruikers zelfstandig nieuwe vragen stellen en rapporten maken.

Visualisaties

Het visualiseren van data door middel van state-of-the-art grafische mogelijkheden.

De technologie van QlikView

QlikView is een in-memory BI pionier

In-memory is belangrijk voor de prestaties, maar het ontwikkelen van een écht Business Discovery platform vergt meer. Queries en kubussen binnen traditionele BI worden soms in-memory gedraaid voor een snelle responsetijd. Echter, voor deze oplossingen is er nog steeds een tijdinvestering van de IT-afdeling nodig om de data associaties waar gebruikers op vertrouwen te onderhouden.

Wat QlikView onderscheidt van anderen

Het is wat QlikView doet met in-memory technologie wat daadwerkelijk het verschil maakt. Het QlikView Business Discovery platform:

  • Heeft een inference engine die de associaties binnen data automatisch onderhoudt.
  • Berekent aggregaties op elk gewenst moment, om zo een supersnelle gebruikerservaring te bieden.
  • Comprimeert data tot 10% van de originele omvang om de kracht van de processors optimaal te benutten.
  • Vervult al deze taken binnen een enkele oplossing.

Allardata helpt bij uw QlikView uitdagingen

Met uitgebreide ervaring in verschillende QlikView omgevingen, heeft Allardata de ervaring en kennis om echt waarde toe te voegen in uw QlikView projecten en implementaties.

QlikView Consultancy

Ons team en netwerk bestaat uit professionele QlikView consultants. Met ervaring in diverse domeinen, projecten groot en klein, helpen we met oplossingen voor grote en kleine uitdagingen.

Meer over Consultancy

QlikView Workshops

Het QlikView platform biedt veel mogelijkheden; om u te helpen met opstarten bieden wij workshops aan. Door interactief aan de slag te gaan, worden de mogelijkheden snel duidelijk en concreet. Wij leren u hands-on de ins en outs van deze uitgebreide oplossing. Of het nu een basis workshop is van 90 minuten in college-opstelling, of een meerdaagse maatwerk training toegespitst op uw behoeftes, wij denken met u mee hoe de nodige kennis overgebracht kan worden.

Meer over Workshops