QlikView Consultancy

QlikView Consultancy

Allardata wil je graag kennis laten maken met het platform QlikView. Zodat je straks zélf data kan analyseren, filteren en de juiste conclusies kunt trekken.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen als ‘op welke manier gebruikt de klant ons product’, ‘zitten we dit jaar op schema met het behalen van de doelen’ of ‘wat zijn de verbanden tussen de kosten en de kwaliteit van ons product’ passeren veelvuldig de revue. Het zijn vragen vanuit de ondernemer of een specifieke afdeling. Vragen die antwoorden verwachten, maar vooral oplossingen.

Wat levert het op?

Allardata verzameld niet alleen data, leggen ook verbanden en faciliteren analyses. Verbanden tussen regio’s en producten, kosten en productcategorieën of vergelijkingen tussen de omzet van 2000 tot en met 2015 bijvoorbeeld. Die verbanden leveren waardevolle informatie op die het bedrijf helpt met de juiste keuzes te nemen, een strategie uitstippelen of de doelen bij te sturen.

Maar ook afzonderlijke afdelingen, zoals de financiële afdeling, de marketing afdeling of de HR afdeling zijn gebaat bij het analyseren van relevante data. Om de dagelijkse workflow eenvoudiger, interessanter of succesvoller te laten zijn.

Dit is wat we doen

Allardata helpt graag met het stellen van de juiste hoofdvraag, het onderzoeken en ontleden van de data uit diverse bronnen, het leggen van verbanden en het visualiseren en presenteren van de bevindingen. Natuurlijk gebruikmakend van het platform QlikView.

Allardata QlikView Consultancy